Emoții sonore #our15daysofwriting 8/15

Sunt melodii care te duc instant în vremurile în care le ascultai pe repeat sau le auzeai peste tot. M-am gândit toată ziua ce să aleg pentru tema de astăzi.

Aş fi ales atâtea melodii din anii ’90, din vremea în care am copilărit. Sunt zeci de melodii care îmi fac sufletul să tresară, care trezesc în mine emoțiile unui copil fascinat de muzică, de cuvinte, de ritm.

Aş fi ales atâtea melodii din anii 2000, din vremea adolescenței mele, apoi a studenției, melodiile iubirilor, viselor, începuturilor şi sfarşiturilor. Sunt atâtea melodii care îmi rod stomacul într-o clipită şi simt iar fiorii, fricile, speranțele.

Dar am ales, aproape la miez de noapte, melodia asta. Pentru că o ştiu de aproape 20 de ani (yep, I am that old), pentru că o ascultam în nopțile de vară când stăteam să citesc şi ascultam europa fm, pentru că am ascultat-o în adolescență, în studenție, pentru că timp de câteva luni am ascultat-o pe repeat, aproape în fiecare zi şi pentru că ea dansa de fiecare dată-năuntrul meu, iar eu îi repetam obsesiv că o iubesc până la lună şi înapoi.

Pentru că astăzi o ascultăm împreună şi poate într-o zi o să spună cuiva că îi aminteşte de copilărie…

📌 ziua 8 din 15. Emoții #our15daysofwriting

Poți găsi aici detalii despre aceste exercițiu creativ – acceptă provocarea!

credit foto: Ștefania Verzea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.