Cel mai minunat om din lume

Astăzi este una dintre cele mai frumoase zile din lume. Nu pentru că este prima zi de toamnă astronomică, ci pentru că este ziua mamei mele, cel mai minunat om din lume.

Da, toți copiii spun despre mamele lor că că sunt cele mai minunate ființe din lume. Până la urmă, fiecare dintre noi ne gândim, de fapt, la lumile noastre. Și nu există om mai grozav în lumea mea decât mama.

Mi-e greu să scriu despre ea, mai ales că știu că va citi aceste cuvinte. Mi-e greu să încep, pentru că altfel aș scrie un roman. Mama mea este cea mai puternică ființă pe care am cunoscut-o vreodată, iar viața ei pare ruptă din scenariul unui film. De la mama mea am învățat să cred. Să cred că totul este posibil. De la mama mea am învățat să lupt. Chiar și atunci când crezi că nu mai poți. Întotdeauna se poate. De la mama mea am învățat să merg mai departe. Chiar și atunci când e greu. Când este cel mai greu.

Uneori, anumite prietene îmi zic wonder woman datorită dorinței mele nebune de a face cât mai multe în cel mai scurt timp. E doar o iluzie. Mama este wonder woman. Știu că mulți spunem că suntem oamenii care suntem datorită celor care ne-au influențat viața de-a lungul anilor.

Dar eu sunt cine sunt pentru că mama mea m-a învățat să fiu bună. Să fiu responsabilă în tot ce fac – de la grija față de surorile mele până la banalele teme. Sunt cine sunt astăzi pentru că a existat o răscruce în care a fost singura ființă care a crezut în mine.

Și într-o zi o să scriu o carte despre minunata mea mamă pentru că povestea ei este una despre credință, putere și bunătate. Te ador. La mulți ani, cel mai minunat om din lume.

P.S. Astăzi cerul a fost roz. Pentru tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.