Magie și magicieni

Există acel moment în care simt cum îmi ies cumva din corp și mă privesc de sus.

Mă văd într-un birou mic, cu oameni super frumoși, deștepți și talentați de la care învăț în fiecare zi și care îmi sunt din ce în ce mai dragi. Și e inevitabil să nu observ cât sunt de mulțumită de jobul ăsta, de echipa din care fac parte. În toată nebunia și toate task-urile, fac parte dintr-un eveniment incredibil. Și da, am făcut asta și acum doi ani, dar era altă Simona… eram un copil timid care descopera ce înseamnă magia. Mi-e tare drag de mine căci am crescut și nu a fost deloc ușor. Acum sunt parte din magie. Jonglez cu magie. Cunosc artiști incredibili, oamenii din staff-ul lor, jurnaliști super entuziasmați când obțin un interviu special.

Și deasupra noastră, a tuturor stă el. Enescu. Și orașul începe să se coloreze cu magie, noi începem să ne petrecem tot mai mult timp lucrând. E mare lucru să mergi plin de energie la birou, să pleci cu zâmbetul pe buze și să ajungi acasă și să verifici emailul pentru că poate ai primit încă o confirmare pentru un interviu minunat. E incredibil să crezi atât de tare într-un proiect încât să devină parte din tine, să te emoționeze gândul că ești un mic magician.

One Reply to “Magie și magicieni”

  1. magia inseamna sentiment ) cand efortul depus incepe sa dea roade te simti implinita ! Imi place ce perspectiva ai in legatura cu lucrurile pe care le faci

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.