(concurs încheiat) Hai la premiera de gală a filmului Un om la locul lui

update: câștigătorii sunt nr. 4 și nr. 8, adică Cristina Ivascu și Iulia Ianculescu. Felicitări, veți primi email cu detalii.

Când ai văzut ultima oară un film românesc la cinema? Sunt tare bucuroasă să pot dărui 2 invitații duble la premiera de gală a filmului Un om la locul lui, în regia lui Hadrian Marcu! Tot ce trebuie să faci este să fii liber miercuri, 21 noiembrie, să răspunzi la întrebarea de mai jos și să ai un pic de noroc!

Și dacă nu vei câștiga, mi-ar plăcea să știu că vei căuta filmul în programul de la cinema. A decent man/Un om la locul luiva fi lansat în cinematografele din România pe 23 noiembrie 2018.

Reguli:
  • să răspunzi printr-un comentariu la întrebarea Când ai văzut ultima oară un film românesc la cinema și ce film?
  • deadline: luni, 19 noiembrie, ora 23:59
  • să fii în București miercuri seară (19.30, Cinema Pro)
  • check my instagram & follow me (opțional)

Un om la locul lui spune povestea lui Petru, inginer de foraj într-o companie multinațională, care e pe cale să devină soț și tată atunci când Sonia, amanta lui, e implicată într-un accident grav de mașină. Pe măsură ce opțiunile sale se restrâng tot mai mult, Petru caută calea onorabilă de ieșire dintr-un triunghi amoros care se zgâlțâie din toate laturile. Filmul este o adaptare a romanului “Firesc”, de Petre Cimpoeșu.

Vă las și alte informații faine despre film și regizor. Dar am senzația că sunteți deja convinși că vreți să vedeți filmul.

Un om la locul lui

A fost prezentat în premieră mondială la San Sebastian, în competiția “New Directors”.

Scenariul și regia sunt semnate de Hadrian Marcu. Din distribuția filmului fac parte: Bogdan Dumitrache, Ada Galeș, Mădălina Constantin și Adrian Titieni.

Hadrian Marcu a lucrat ca regizor secund pentru lungmetrajul “Hârtia va fi albastră”, în regia lui Radu Muntean. Din filmografia sa mai fac parte scurtmetrajele “27”, “Domnul David”, “Unchiul Victor” și “Joi”.

Un om la locul lui este produs de 4 Proof Film, în co-producție cu Oblique Media Film, cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei, Dafora, Mindshare Media, Romaqua Group, Star Foods, OMD, în colaborare cu Societatea Română de Televiziune.

11 Replies to “(concurs încheiat) Hai la premiera de gală a filmului Un om la locul lui

  1. “Un pas în urma serafimilor” – octombrie 2017. Și acum îmi amintesc cu câtă încântare ieseam din sala de cinema de la MȚR. 🙂

  2. “Îmi este indiferent dacă în istorie vom intra ca barbari” a fost ultimul film românesc pe care l-am văzut. Am fost la cinema cu un prieten special ca sa îl văd deoarece mi-a fost recomandat de o doamna profesoara care ne-a întrebat pe toți “când a fost ultima oară când ați văzut un film românesc?”

  3. Un pas în urma serafimilor – octombrie 2017. Prietenul meu teolog m-a luat sa îl văd. Recunosc ca de atunci am acordat mai multa încredere cinematografiei românești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.