Citește pentru doi – campanie Booktopia

Am momente în care mă las doborâtă de lucrurile urâte care se întâmplă în jurul meu.. Slavă Domnului, sunt încă foarte mulți oameni buni și frumoși, care fac lumea asta tare frumoasă. De dimineață am aflat pe twitter de o campanie minunată inițiată de Booktopia.ro, împreună cu HHC și Elefant! Am căutat imediat informații și acum 5 minute m-am înscris în campania Citește pentru doi. Despre ce e vorba?

Îți alegi o carte din biblioteca ta sau te inspiri din oferta Elefant,  HHC îți povestește despre copiii din centrele înscrise în program, îți alegi un centru și mergi să le citești copiilor :). Și cum toate poveștile centrelor erau tare simpatice, eu mi-am ales Centrul de Primire în Regim de Urgenţă Arlechino dintr-un motiv foarte simplu – e cel mai aproape de mine. Sunt atât de emoționată de parcă zici că merg să dau examen :D! Dar de-abia aștept să văd copiii, nici nu știu ce carte să le citesc mai ales ales că sunt câțiva băieți între 3 și 6 ani.

Vă recomand cu mare drag campania. Eu merg pe 24, poate ne întâlnim acolo :)! Felicitări organizatorilor!

4 Replies to “Citește pentru doi – campanie Booktopia

  1. Buna dimi. Si eu m-am inscris, aseara, la acelasi centru. Si cum ardeam de nerabdare, merg saptamana viitoare, pe 17. Am niste emotii….cred ca cel mai greu imi va fi la final, cand va trebui sa imi iau la revedere, sa ii strang in brate si apoi sa plec spre casa. Sper sa ne intalnim acolo pe 24.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.