Apropieri. Micropovești despre vieți simple în vremuri complicate

Apropieri este o serie de micropovești despre vieți simple în vremuri complicate. Îmi doresc aceste incursiuni în jurnalele de izolare ale unor oameni obișnuiți să sublinieze cum ne afectează această perioadă pe toți.

Este greu dacă ești singur, dacă ești într-o relație la distanță (acum) sau în aceeași casă 24/24. Este greu să fii elev sau student și să nu știi ce se va alege din tot ce ai învățat anul ăsta. Poate ai un job care nu permite să lucrezi de la distanță sau poate lucrezi mai mult decât înainte. Poate nu mai ai job sau te simți captiv într-unul care nu îți place, fără să poți căuta în vremurile astea. E în regulă să vrei să profiți de timpul ăsta pentru dezvoltarea ta personală sau profesională. La fel de ok este doar să supraviețuiești perioadei ăsteia.

Vreau ca aceste gânduri să ajungă la oamenii care au nevoie de gândurile celor din jur. Vreau să ajungă la oamenii care se simt singuri și care nu (mai) știu cum să treacă prin nebunia asta. Dacă gândurile acestea vor ajuta un singur om, atunci aceste micropovești au sens.

Apropieri:

foto credit: Cristian Verzea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.