[concurs încheiat] Câștigă Sinuciderea Ielelor, cu autograf de la Ana Mănescu

Premiul primului concurs de după revenire nu putea fi altceva decât o carte a Anei Mănescu. Vă ofer cu mare drag un exemplar cu autograf din Sinuciderea Ielelor, cea mai recentă apariție editorială a Anei Mănescu.

Acum doi ani, când am dat un exemplar din Stresul dintre orgasme, am cerut recomandări literare și m-am trezit cu o listă minunată. Așa că m-am decis să fac la fel. E drept că am vreo douăzeci de cărți care așteaptă cuminți pe noptieră, pe rafturi sau pe jos, lângă pat. Dar întotdeauna sunt cărți de care nu am aflat încă. Acele cărți care ar putea schimba ceva în mine.

Dacă nu știți încă de Ana Mănescu, atunci sigur e recomandarea pe care eu v-o fac. Cărțile ei schimbă ceva în voi.

Ce zice Ana Mănescu despre Sinuciderea Ielelor

Sinuciderea Ielelor este tot despre identitate, despre destin versus alegere, dar aici se schimbă specia. Este prima care va fi cu adevărat literatură speculativă, nu cu elemente vagi, ca în restul cărților mele. Fiecare povestire din volum are în centru o creatură fantastică feminină, iar eu încerc să mă inspir îndeosebi din mitologia română. (ArtMinds)

Ce zice Ana-Maria Anghelescu despre Sinuciderea Ielelor pe coperta patru

Ana Mănescu nu scrie pentru oricine, fiindcă în cuvintele ei nu sunt povești despre simpla devenire a omului, ci mai mult despre zbuciumul sufletesc pe care preferăm să nu îl vedem. Poveștile Anei nu sunt despre ce e urât în viața noastră, ci despre negura care ne face deosebiți. Scriitura Anei expune o lume pe care deseori evităm să o explorăm, o lume în care lucrurile sunt cu susul în jos și nimeni nu are o problemă cu asta.

După ce a experimentat cu o realitate acută în romanele alter.ego. și Stresul dintre orgasme și a făcut câțiva pași în lumea fantasticului prin volumul de proză scurtă Quasar, Ana Mănescu trece de-a binelea granița fantasticului cu noul său volum de povestiri, Sinuciderea Ielelor. Incluzând teme și motive populare, precum și personaje familiare din basmele copilăriei noastre, Sinuciderea Ielelor cuprinde un univers matur construit, plin de emoții și răsturnări neașteptate de situație. (Ana-Maria Anghelescu)

Ce trebuie să faci pentru a câștiga un exemplar cu autograf

Update: câștigătoarea este Monica Buică. Felicitări!

Este foarte simplu: dai follow pe instagram Anei Mănescu și apoi îmi scrii aici, pe blog, în comentarii. Scrie-mi titlul unei cărți pe care ai citit-o, deși nu ar fi fost neapărat pe lista ta de priorități. O carte care te-a impresionat, însă, mai mult decât de așteptai. Poate fi o carte de ficțiune, nonficțiune, dezvoltare personală, orice carte ți-a dat, în ultima vreme, sentimentul că e păcat să nu știe lumea de ea.

Vor intra în concurs comentariile care conțin titlul unei cărți și autorul acesteia, precum și o adresă de email validă. Termenul limită pentru participare este joi, 21 iulie, ora 23.59. Câștigătorul va fi aleg prin random.org și va fi anunțat vineri dimineață, cu update la acest articol.

Găsiți cărțile Anei online pe elefant și libris.

Sinuciderea Ielelor în Noaptea de Sânziene

Sâmbătă, în noaptea de Sânziene, va avea loc lansarea cărții. Ana zice că vom sta la povești despre destin și alegeri, despre imersiunea unei fete crescute la oraș în folclor și mitologie, despre culisele scrierii volumului Sinuciderea Ielelor și despre emoțiile pășirii, în sfârșit, în fantastic. Puteți găsi evenimentul pe facebook, tare mi-ar plăcea să ne întâlnim acolo.

5 Replies to “[concurs încheiat] Câștigă Sinuciderea Ielelor, cu autograf de la Ana Mănescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.